​Vind je ware natuur, jouw wandelcoach

Vind je ware natuur, inspiratie coach

Investeer in jezelf

met elke stap die je maakt.

Het vinden van je ware natuur,

maakt de weg vrij.

Spreek je intenties uit en

al jouw mogelijkheden

zullen voor het oprapen liggen.

Workshop 


Jouw eigen inspiratiekaart maken na een wandeling


Ga eens vaker wandelen om de drukte achter je te laten en je te laten inspireren op een mooie plek. Gun jezelf deze kostbare momentjes om weer tot jezelf te komen. Start met een stilte wandeling, waarbij je alle zintuigen aan het woord laat om in het hier en nu te komen. Loop je eigen tempo en blijf op je eigen natuurlijke ademhaling letten. Ga ook eens lekker zitten tegen een boom en voel hoe je weer tot rust en in balans komt.


De natuur is een eindeloze bron van inspiratie. Wandelen ontspant, waardoor diepere lagen in onszelf worden aangesproken. Veel schrijvers en kunstenaars maken daar dan ook volop gebruik van. De ingegeven inzichten zijn als brieven aan jou zelf gericht, fluisterend als een zacht briesje. Er zijn vele toepassingen mogelijk om een leuke persoonlijke kaart te maken. 


  • Schrijven van een kort gedicht of quote
  • Creatief met eigen tekst in een collage
  • Hoe maak je betere foto's op je mobiel
  • Waar en hoe plaats jij dan jouw tekst


Zie deze workshop als een oefening voor jezelf, vanaf 15 mei dit jaar verdwijnt deze website definitief. Met een van de sociale media knoppen hieronder naar keus kun je mij blijven volgen, om van mijn foto's te genieten.