​Vind je ware natuur, jouw wandelcoach

Vind je ware natuur, inspiratie coach

in het licht gaan staan

groeien in aanwezigheid

gevoed en gegrond

Je inspiratiecoach

Babs van der Graaf is mijn naam. Na ruim 30 jaar lesgeven in kalligrafie heb ik het roer omgegooid, omdat het gewoon een keer ophield. Ik ging weer studeren en tijdens de opleiding Vernieuwend Coachen gaf een retraite met stiltewandelingen mij vertrouwen in mijn mogelijkheden. Vanuit deze innerlijke rust kon ik nieuwe keuzes maken. Ik koos vervolgens voor de Wandelcoach Opleiding in Bunnik. Naast het coachen in de natuur organiseer ik ook maandelijks terugkerende workshops. 


Een veilige omgeving met oprechte aandacht

In mijn jeugd ben ik humanistisch opgevoed om behulpzaam en beleefd te zijn. Omdat mijn gehoor zwak was miste ik vaak aansluiting met anderen. In mijn eigen wereldje kon ik mijzelf zijn en was ik vrij. Ondanks mijn verlegenheid had ik wel oog voor iedereen die anders was. Ik begreep al snel wat het effect was als je anderen goed behandelde. Mijn gevoel van compassie en inlevingsvermogen maakt mij ontwapenend. In ieder mens schuilt iets moois. Met mijn oprechte aandacht en respect voor jou ben je volkomen veilig. Een intakegesprek met mij is gratis en vrijblijvend, bel gerust.


Vertrouw weer op jezelf

Uit eigen ervaring en als compleet mens is er zoveel meer mogelijk dan je denkt. Omdat we te vaak en te veel in ons hoofd zitten, raken we uit balans. Als we gaan we wandelen om je zintuigen weer tot leven laten komen, vind je je ware natuur weer terug. Zo leer je jezelf weer open te stellen en te luisteren naar jouw behoeftes en signaaltjes in je lichaam. Sta af en toe eens stil bij waar je aan voorbij liep. Je hoeft niets weg te stoppen, want daarmee stop je ook je ware natuur weg. Weet dat we allemaal kunnen vertrouwen op ons zelfhelend vermogen. Laten we in liefde naar onszelf het vertrouwen terug krijgen om te groeien en te stralen.