​Vind je ware natuur, jouw wandelcoach

Vind je ware natuur, inspiratie coach

Investeer in jouw ware natuur en kom tot bloei. Lees meer in mijn nieuwsbrief en doe de kleine oefeningen tussen de wandelafspraken door. Daar pluk jij de vruchten van. 


De donkere grot waar je niet in durft te gaan verbergt de schat die je zoekt.


Joseph Campbell

Coachtraject


We beginnen met wandelen in stilte, waarbij ik je enkele instructies geef. Deze basiswandeling duurt een kwartier. Ondertussen let ik op jouw houding en looptempo, waarna ik je vraag hoe jij het hebt ervaren. Tijdens de verdere wandeling mag je je verhaal vertellen. Ik luister en stel vragen. Af en toe staan we stil om alles wat gezegd is samen te vatten. Die plek op de wandelroute maakt het bovendien makkelijk om alles te onthouden. Vier wandelingen zijn aan te bevelen om je ervaring  voldoende diepte te geven.

Laat jouw wens tot bloei komen

De oefeningen en opdrachtjes die je krijgt in het coachtraject zullen je uitdagen en verrassen. De natuur doet gezellig mee en zit vol metaforen om jou te inspireren. De ruimte die er is en die je krijgt, plaatst alles in een ander daglicht. Na afloop ben je tot rust gekomen en voel je jezelf gezien en gehoord. Jouw wens laten we gedurende de drie volgende wandelingen stap voor stap tot bloei komen. Als het coachtraject afgelopen is kun je zelf verder en heb je de regie in eigen handen. 

Een wandelcoach laat je anders kijken

Als wandelcoach geef ik geen adviezen, maar al wandelend help ik je mee om jouw probleem helder te krijgen. Alle aandacht gaat uit naar jouw wens. Elk antwoord over wat echt goed voor jou is, zit in jezelf verborgen. Besef het belang om jouw wens in het volle licht te plaatsen. Als jij je goed voelt is alles mooi. Samen gaan we zorgen dat jouw leven echt de moeite waard is. Jouw ware natuur is precies zo als je bent, mooier dan dat kun je niet zijn. Kom in beweging mooi mens, dan gaan we op weg. De natuur roept je naar buiten. 


Waarom wandelen in de natuur zo fijn is

Door te bewegen in een rustig tempo kom je tot rust. De cadans van het wandelen brengt helderheid en inzichten. Omdat de zintuigen mogen meedoen, komen de doe-, denk- en gevoelskant weer in balans. Prettig bij een wandelcoach is ook dat je elkaar niet steeds hoeft aan te kijken. Er mogen stiltes vallen wat tegenover elkaar in een kamer best ongemakkelijk kan zijn.


Locaties waar we gaan wandelen

Hondswaard in Vuren langs de Waal 

Het is hier fijn wandelen, waarna de workshop plaatsvindt in Fort Vuren.

Deze locatie is het best met fiets of auto te bereiken en er is gratis parkeergelegenheid.