Vind je ware natuur, inspiratie coach

​Vind je ware natuur, jouw wandelcoach

Blog

Gepubliceerd op 14-02-2017 om 12:00

Privéleven in de kou

Herken je dit? Je komt thuis van je werk, misschien met wat boodschappen en je ploft daarna op de bank. Aandacht voor gezond eten schiet er al een tijdje bij in, zo ook veel kleine huis en tuin klusjes. Je wilt je partner er ook niet meer mee belasten. Je komt steeds minder aan leuke dingen toe en voelt je vaak moe. Jammer dat je er gewoon van uitgaat, dat die moeheid bij je leeftijd hoort. 
Gepubliceerd op 14-02-2017 om 11:00

Leef je leven

Volg je natuur, ga mee met de stroom en ga door met ontdekken wat je raakt. Volg je hart, waar het pad van liefde en haar schoonheid van nature al aanwezig is. Grijp de kansen op je pad, om er van te leren, er is alleen maar nu, maak er het beste van. Wees dankbaar voor inzichten die als bloemen om je heen staan, mits je er open voor staat. 
Gepubliceerd op 14-02-2017 om 10:00

Geen smartphone maar intuïtie brengt je thuis

Ik had beloofd om een schilderwerk terug te brengen bij een cursist. Dit mocht ik gebruiken voor de jaarlijkse expositie in de sluis van Gorinchem. Ze bleek in een onoverzichtelijke nieuwe wijk te wonen die ik niet kende. Ik besloot de auto maar ergens neer te zetten bij een pleintje, waar een klein gebouwtje stond in het midden, om verder te gaan lopen.